ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας υπάλληλος της αυτοκινητοβιομηχανίας BMW, στο Μόναχο, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό Covid-19 και κάπως έτσι ο κορονοϊός έστειλε… σπίτι τους 150 εργαζόμενους της εταιρείας!
Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, το θετικό δείγμα επιβεβαιώθηκε το σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα 150 συνάδελφοί του να πάρουν εντολή να παραμείνουν στα σπίτια τους για δύο εβδομάδες.
Πρόκειται για το ένα από τα δύο θετικά κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στο Μόναχο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ πληροφορίες λένε πως ο άνθρωπος αυτός δεν ταξίδευε κι εργαζόταν στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στα βόρεια του Μονάχου.
Περίπου 150 εργαζόμενοι που είχαν επαφές με τον άνθρωπο αυτό θα παραμείνουν σε καραντίνα… κατ’ οίκον, ενώ η εταιρεία έδωσε αυτή τη δυνατότητα και σε γυναίκες που κυοφορούν παιδιά, αλλά και σε άλλους εργαζόμενους που μπορεί να το επιθυμούν.
Τα γραφεία της εταιρείας έχουν αποκλειστεί και θα απολυμανθούν, ενώ σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο ασθενής είναι σε καλή κατάσταση.
Την ίδια ώρα κι άλλες εταιρείες στην Γερμανία αποφάσισαν να στείλουν τους εργαζομένους για δουλειά… από το σπίτι όσο ο κορονοϊός εξαπλώνεται.























































