ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν ανέστειλε όλες τις πολιτιστικές και επιστημονικές εκδηλώσεις λόγω Covid-19

Ο Ερντογάν ανέστειλε όλες τις πολιτιστικές και επιστημονικές εκδηλώσεις λόγω Covid-19
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Τουρκία,

Διάταγμα με το οποίο αναστέλλει όλες τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με την επιστήμη, τον πολιτισμό και την τέχνη, εξέδωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο αριθμός των νεκρών από την Covid-19 στη χώρα έφτασε τους τέσσερις, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το βράδυ ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα, μετά τον θάνατο μιας 85χρονης γυναίκας.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Τουρκία ανήλθε σε 359, ενώ οι άνθρωποι που νοσούν σχεδόν διπλασιάζονται κάθε μέρα.

Το διάταγμα που εξέδωσε ο Ερντογάν και το οποίο δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης σήμερα, προβλέπει ότι όλες οι συναντήσεις και δραστηριότητες, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, που σχετίζονται με την επιστήμη, τον πολιτισμό, την τέχνη και άλλους παρόμοιους τομείς θα αναβληθούν ως τα τέλη Απριλίου.

Ο Ερντογάν δήλωσε την Τετάρτη ότι οι Τούρκοι πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, αλλά δεν τους ζήτησε να μείνουν μακριά από τις εργασίες τους.

Η Άγκυρα έχει αναστείλει τις πτήσεις σε 20 χώρες, έχει κλείσει σχολεία, καφέ και μπαρ και έχει απαγορεύσει τις συλλογικές προσευχές ενώ έχει αναβάλει επ’αόριστον τους αγώνες στα κύρια αθλητικά της πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίδειξη νεο-οθωμανικής ισχύος: Οι Τούρκοι έστειλαν στη Λατάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας τον Τούρκο Ναύαρχο με τη φρεγάτα «Κωνσταντινούπολη» (TCG Istanbul)

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών

Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές παριστάνουν τους φιλάνθρωπους υπαλλήλους της τουρκικής ισλαμιστικής ΜΚΟ IHH που μετέφερε όπλα στην Αλ Κάιντα – Η IHH οργανώνει και τους «στολίσκους για τη Γάζα» με τους χρήσιμους ηλίθιους αριστεριστές

Αζερμπαϊτζανός δημοσιογράφος και ακτιβιστής Ριζά Αγκαλί: «Είμαστε στο πλευρό του ιρανικού λαού, αυτός ο αγώνας είναι αγώνας όλης της Ισλαμικής Ούμα»

Διαρροή πληροφοριών αποκαλύπτει μυστική ιρανική συνωμοσία για τη δολοφονία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε τουρκικό έδαφος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr