ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι περικύκλωσαν την Μαριούπολη – Κατέλαβαν στρατηγική πόλη

Οι Ρώσοι περικύκλωσαν την Μαριούπολη – Κατέλαβαν στρατηγική πόλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ώρα που οι Ουκρανοί περίμεναν τους αυτονομιστές να χτυπήσουν την Μαριούπολη, οι Ρώσοι προσπέρασαν την πόλη και κατέλαβαν την Γιάλτα στην Αζοφική.

Έτσι με μια κίνηση κατάφεραν να περικυκλώσουν την Μαριούπολη και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζονται για την κατάληψη της πόλης.

Μετά την κατάληψη του Νοβοαζόφσκ, βόρεια της Μαριούπολης, τώρα ελέγχουν όλη την περίμετρο της πόλης μετά και την κατάληψη της Γιάλτας στον νότο.

Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο όλων των Ουκρανών για την λάθος στρατηγική που έχει ακολουθήσει στο ανατολικό μέτωπο, σε μια προσπάθεια να επιρρίψει τις ευθύνες αλλού, ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ένα δίκτυο πρακτόρων υπό τις διαταγές του, για να ανακαλύψει τους πράκτορες του “εχθρού” που λειτουργούν εντός του στρατεύματος και είτε μεταφέρουν λάθος τις εντολές είτε δεν τις μεταφέρουν καθόλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κάλας: Έκπληξη για τη χρονική στιγμή της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία

Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως… «Μακεδονίας» – Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί ξανά τα Βαλκάνια

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Τραμπ για τους πολέμους σε Ιράν και Ουκρανία

Θαλαμηγός Ρώσου δισεκατομμυριούχου πέρασε τα Στενά του Ορμούζ με την άδεια Ιράν και ΗΠΑ

Ιρανός ΥΠΕΞ: Εξετάζουμε το αίτημα του Τραμπ για διαπραγματεύσεις – Συναντήθηκε με τον Πούτιν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr