ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας,


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα έβγαλε στη “σέντρα” το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά. Όπως γράφει χαρακτηριστικά:
Μπορεί από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να διέρρεε στους πολιτικούς συντάκτες ότι ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο στην Αίγινα, ωστόσο το “S” αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο Ιόνιο για να γεμίσει τις μπαταρίες του “ενόψει” του δύσκολου Σεπτεμβρίου.
Με την οικογένειά του, επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα νησάκια πέριξ της Κέρκυρας. Πέρσι ήταν στους Αντίπαξους, φέτος στην ακριτική Ερεικούσα! Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε αποκαλύψει σχεδόν σε κανέναν τον προορισμό του.
Ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους ντόπιους, οι οποίοι μας είπαν ότι “έμενε στη βίλα ενός Ιταλού”.
























































