ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη σύναψης μίας νέας συμφωνίας με τους δανειστές υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ, με σχόλιό της για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι.
Η ΔΗΜΑΡ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επιχειρεί «την επικοινωνιακή αξιοποίηση της συνάντησης με τους εκπροσώπους των δανειστών», κάτι που όμως, όπως αναφέρει, «δεν μπορεί να συσκοτίσει την ανάγκη αλλαγής του ακολουθούμενου μείγματος οικονομικής πολιτικής».
«Η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της νέας διαπραγμάτευσης οφείλει να καταστήσει απολύτως σαφές ότι η χώρα δεν αντέχει τη λήψη νέων μέτρων που απομειώνουν περαιτέρω τα εισοδήματα ούτε άλλη αποδόμηση του ήδη αποσαθρωμένου εργασιακού τοπίου» σημειώνει.
























































