ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρούσμα κορωνοϊού στη Θεσπρωτία – Σε καραντίνα το προσωπικό Υγείας

Κρούσμα κορωνοϊού στη Θεσπρωτία – Σε καραντίνα το προσωπικό Υγείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας.

Πρόκειται για μια 52χρονη και από σήμερα ξεκινά η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών της, ενώ τέθηκε σε προσωρινή καραντίνα για προληπτικούς λόγους το ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό που ήλθε σε άμεση επαφή μαζί της κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 2 γιατρούς και 5 νοσηλευτές. 

Σημειώνεται ότι η αδελφή της δουλεύει στο κέντρο υγείας της Παραμυθιάς.

Θα γίνει επίσης ιχνηλάτηση των επαφών της. 

Μετά το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι έχει ήδη γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους με το προσωπικό να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονωϊού στην Παραμυθιά, έχει ήδη γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του Κέντρου Υγείας και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥΥ για να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

»Επίσης για λόγους ασφαλείας για μία εβδομάδα το Κέντρο Υγείας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ καθώς αναστέλλεται η συνταγογράφηση και η εξέταση τακτικών περιστατικών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη απολύμανση.

»Επίσης αναστέλλεται η λειτουργία των Περιφερικών Ιατρείων κατά το ίδιο χρονικό διάστημα!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε

Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας

Τα Ιωάννινα γιορτάζουν τα 20 χρόνια του Ioannina Lake Run και η Allwyn κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή την εμπειρία για δρομείς και επισκέπτες

Πρέβεζα: Οκτώ τραυματίες σε τροχαίο στο Άκτιο – Πώς συνέβη

Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr