ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκατοντάδες νέες θέσεις προσωρινής κυρίως εργασίας στον στενό και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.
Πρόκειται για 540 θέσεις στη ΔΕΗ και άλλες 625 θέσεις στα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού.
Όπως διαβάζουμε στην “Ημερησία” την Τετάρτη έστειλαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση την 3K/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων σαράντα (540) θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.).
Σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη 625 θέσεων κατάρτισης στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν έως 15 Σεπτεμβρίου. Η σχετική προκήρυξη αφορά την εισαγωγή στα 8 ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού που λειτουργούν σε: Αλεξανδρούπολη, Ανάβυσσο Αττικής, Άργος, Γαλαξίδι, Ηράκλειο Κρήτης, Πειραιά Θεσσαλονίκης, Κέρκυρα και Ρόδο. Η φοίτηση είναι 5 εξάμηνα, 4 θεωρητικά και 1 πρακτική άσκηση.
Οι τρεις ειδικότητες για τις οποίες προκηρύσσονται θέσεις είναι οι εξής: «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (σεφ)» (275), «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής» (75) και «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» (275).























































