ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε οριακό σημείο βρίσκονται δύο Πολιτείες των ΗΠΑ λόγω κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, οι Αρχές σε Τέξας κι Αριζόνα ζήτησαν φορτηγά ψυγεία για τη μεταφορά των νεκρών, καθώς δεν υπάρχει χώρος στα νεκροτομεία.
Και στις δύο πολιτείες έχουν παρουσιαστεί τεράστια προβλήματα, με το Τέξας να μετρά περισσότερους από 3.500 νεκρούς από την αρχή της πανδημίας, ενώ πάνω από 2.500 θάνατοι έχουν καταγραφεί στην Αριζόνα.
Υπό πίεση βρίσκεται το Σαν Αντόνιο, με τον γιατρό Κεν Ντέιβιντ να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει χώρος στα νοσοκομεία και στα γραφεία τελετών.
«Έχουμε φορτηγά ψυγεία στην περιοχή, έτοιμα για την περίπτωση που θα τα χρειαστούμε», ανέφερε ο δήμαρχος Ρον Νίρενμπεργκ.
Υπενθυμίζεται ότι σε αντίστοιχες ενέργειες είχε προχωρήσει η Νέα Υόρκη το Απρίλιο, όταν και ήταν το επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ.























































