ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βηρυτός, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Λίβανος, Πολεμικό Ναυτικό, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!
Κράτος «καραγκιόζηδων»! Στη Θεσσαλονίκη μήνυση σε πεθαμένη οδηγό, γιατί δεν παρέδιδε το δίπλωμα
Αίγιο: «Ο Ιταλός στράβωσε γιατί πλήρωσε την ανακαίνιση και η Μαρία έδωσε τα λεφτά στον γιο της»
Συνελήφθη επιδειξίας Μητροπολίτης στα Πετράλωνα - Είπε ότι «για χρόνια παλεύει με κακούς λογισμούς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 9 Αυγούστου 2020, το Αρματαγωγό (Α/Γ) «ΙΚΑΡΙΑ» απέπλευσε με προορισμό το λιμάνι της Βηρυτού, στο πλαίσιο συνδρομής της Ελλάδας στο Λίβανο στην αντιμετώπιση των συνεπειών της έκρηξης της 4ης Αυγούστου 2020.
Η Μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρει Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των ΕΔ, φαρμακευτικό υλικό καθώς και υλικά που έχει συγκεντρώσει το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.
Επίσης κατόπιν αιτήματος της Κύπρου, το Α/Γ θα φορτώσει υλικά από το Λιμάνι της Λεμεσού με τα οποία συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία στην Κυβέρνηση του Λιβάνου.
Κατά την παραμονή του πλοίου στο λιμάνι της Βηρυτού, έχουν δοθεί και θα εφαρμόζονται από όλους τους επιβαίνοντες, συγκεκριμένες οδηγίες και πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία COVID-19 σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.
























































