Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραλήρημα Οκτάι: Παράνομα στην Ελλάδα τα Δωδεκάνησα

Παραλήρημα Οκτάι: Παράνομα στην Ελλάδα τα Δωδεκάνησα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι αναφέροντας επίσης ότι το σύμφωνο Τρίπολης – Άγκυρας αποτελεί για την Τουρκία γραμμή από την οποία δεν μπορεί να υπαναχωρήσει.

Μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ σε live μετάδοση στο διαδίκτυο, αμφισβήτησε την ελληνική κυριαρχία στα Δωδεκάνησα λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δόθηκαν παρανόμως στην Ελλάδα από την Ιταλία το 1947.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ουδείς μπορεί να αμφιβάλλει και ακόμα περισσότερο η Γαλλία με την οποία η Τουρκία έχει ανοίξει νέα βεντέτα τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...