ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Temu-Shein: «Χαράτσι» τουλάχιστον 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές επέβαλε η ΑΑΔΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους ισχυρισμούς της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του Αζερμπαϊτζάν ότι από την πλευρά του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) πραγματοποιήθηκε πυραυλική επίθεση, δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Νταβίντ Ντονογιάν.
Απαντώντας στην ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, που αναφέρει ότι «από τις δυνάμεις του Αρτσάχ βομβαρδίστηκε η αεροπορική βάση του Γκαντζά και η ζώνη των εχθροπραξιών έχει επεκταθεί», είπε:
«Νομίζω ότι ο Υπουργός Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, με τις βαθιές στρατιωτικές του γνώσεις, έχει μπερδέψει τη ζώνη επέκτασης των εχθροπραξιών, η οποία περιλαμβάνει την Αρμενία.
»Πριν από λίγες ημέρες το Αζερμπαϊτζάν με βαρύ πυροβολικό βομβάρδισε την πόλη Βαρντενίς της Αρμενίας.
»Εάν για το ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν αυτό δεν θεωρείται “επέκταση”, αφήστε τους ειδικούς να βγάλουν συμπεράσματα», δήλωσε ο Ντονογιάν.
Σύμφωνα με τον Ντονογιάν, από το έδαφος της Αρμενίας στο έδαφος του Αζερμπαϊτζάν δεν εκτοξεύτηκαν πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς ή πυροβολικού… ακόμη.























































