ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Βλάντιμιρ Πούτιν, Δημοκρατία του Αρτσάχ, Καύκασος, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τουρκία,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως συζήτησε, σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, την πιθανότητα να διευρυνθούν οι προσπάθειες για τη διατήρηση της κατάπαυσης του πυρός στο Ναγκόρνο Καραμπάχ ώστε να περιλάβουν και άλλες χώρες της περιοχής.
Η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που υπογράφτηκε στις 10 Νοεμβρίου σταμάτησε τη στρατιωτική δράση μέσα και γύρω από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, που αναγνωρίζεται διεθνώς ως τμήμα του Αζερμπαϊτζάν αλλά κατοικείται κυρίως από Αρμένιους, έπειτα από τις χειρότερες μάχες στην περιοχή από τα χρόνια του 1990.
Η Τουρκία και η Ρωσία συμφώνησαν να εγκαθιδρύσουν ένα κοινό κέντρο στην περιοχή που θα εποπτεύει την εφαρμογή της κατάπαυσης του πυρός και το τουρκικό Κοινοβούλιο ενέκρινε νομοσχέδιο για την ανάπτυξη στρατευμάτων προκειμένου να αποσταλούν εκεί στρατιωτικοί παρατηρητές.
























































