ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πρέπει να υπάρχουν συζητήσεις αλλά υπάρχουν και οι πλειοψηφίες, στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει πάντα χώρος για να εκφράζονται όλες οι απόψεις» είπε στο κεντρικό μαγκαζίνο του Παραπολιτικά FM ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για την κόντρα Βενιζέλου – Χρυσοχοΐδη.
«Εάν κάποιος θέλει να φύγει να το επιλέξει μόνος του, η ηγεσία έχει αποφασίσει να μην κάνει διαγραφές» είπε ο υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφερόμενος στο Γιώργο Παπανδρέου.
Τέλος ο υφυπουργός Aνάπτυξης, κατηγόρησε τοn ΣΥΡΙΖΑ ότι συμπεριφέρεται χειρότερα από τα παλιά κόμματα σε ότι αφορά την παροχολογία.
























































