ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάικ Πόμπεο, Ντόναλντ Τραμπ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
Θολό το τοπίο για την υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση και απομόνωση στη Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με επείγουσα είδηση που μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg, ο Λευκός Οίκος φέρεται τελικά να επικυρώνει με την υπογραφή του απερχόμενου προέδρου τις κυρώσεις που επιβάλλει νομοσχέδιο για τις αμυντικές δαπάνες, που έχει περάσει από τη Βουλή.
To νομοσχέδιο οποίο προβλέπει επιβολή κυρώσεων και μάλιστα άμεσων στην Τουρκία λόγω της προμήθειας και λειτουργίας του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400.
Πάντα κατά το Bloomberg, είναι ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο αυτός που κατάφερε να μεταπείσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υπενθυμίζεται προ ημερών ότι είχε ξεκαθαρίσει πως ήταν πρόθεσή του να ασκήσει το δικαίωμα του βέτο που έχει ως πρόεδρος στο νομοσχέδιο αυτό.
Κατά το πρακτορείο ειδήσεων, δεν έχει γίνει ακόμη σαφές ποιες από τις 12 προβλεπόμενες κυρώσεις πρόκειται να υιοθετήσει τελικά ο Λευκός Οίκος.
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την «πεπατημένη», συνήθως επιλέγονται πέντε από τις 12 αυτές κυρώσεις και επιβάλλονται αμέσως.























































