ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 38χρονο στην Ηλιούπολη

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 38χρονο στην Ηλιούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Ηλιούπολη, Μαφία,

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Ηλιούπολη το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να πέσει νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην οδό Θερμοπυλών, στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης, δύο άγνωστοι πυροβόλησαν 6-7 φορές 38χρονο Έλληνα, ο οποίος κατέληξε νεκρός.

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος ήταν άνθρωπος της νύχτας και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα, είχε στενές σχέσεις με επιχειρηματία, σε βάρος του οποίου έγινε απόπειρα δολοφονίας στις 28 Ιουλίου, σε χώρο στάθμευσης στη λεωφόρο Ευελπίδων στη Βούλα.

Οι Αρχές θεωρούν ότι το περιστατικό αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα ενός πολέμου που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σε νονούς της νύχτας.

Επίσης, δεν αποκλείεται η σύνδεση και με τη δολοφονία του 56χρονου Δημήτρη Καπέ-Καπετανάκη προ ημερών στα Βριλήσσια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση Marfin: Προφυλακίστηκε η 46χρονη – Αρνείται την εμπλοκή της στον εμπρησμό

Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο

Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους

55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»

Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr