ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα
Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος
Δημοσκόπηση Opinion Poll για την Αττική: ΝΔ 26,3% - ΕΛΑΣ 13,9%- Μονοψήφιο το ΠΑΣΟΚ 8,6%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λουδοβίκο ΙΕ΄χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
“Για μια ακόμα φορά, ο πρωθυπουργός υιοθετεί το δόγμα του Λουδοβίκου ΙΕ’ «μετά από μένα το χάος», απειλώντας ότι αν δεν παραμείνει ο ίδιος στη θέση του, οι Έλληνες θα αποσύρουν ομαδικά τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό” τονίζει ο Πάνος καμμένος στην ανακοίνωσή του που σχολιάζει τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού.
Όμως όπως τονίζει ο Πάνος καμμένος “οι Έλληνες πλέον δεν απειλούνται, έχοντας την εμπειρία των εκλογών του 2012 και δεν τον πιστεύουν, ενθυμούμενοι τα περίφημα 18 σημεία, για τα οποία ψηφίστηκε, αλλά δεν εφάρμοσε”.
























































