ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Ματέο Ρέντσι,


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πολιτικό αδιέξοδο οδεύει η Ιταλία, μετά τους τριγμούς που προκάλεσαν οι παραιτήσεις υπουργών.
Ο Ματέο Ρέντσι, αρχηγός του κόμματος Ζωντανή Ιταλία, ολοκληρώνοντας την συνέντευξη Τύπου του, τόνισε ότι «δεν υπάρχει μόνο ένα όνομα για την πρωθυπουργία της χώρας».
Θέλησε, ουσιαστικά, να αφήσει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί η κυβερνητική συνεργασία του με τα Πέντε Αστέρια, την κεντροαριστερά του Δημοκρατικού Κόμματος και την Ιταλική Αριστερά, αλλά με διαφορετικό πρωθυπουργό.
Μια πρώτη απάντηση του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε θα μπορούσε να φτάσει το βράδυ, στο τέλος του υπουργικού συμβουλίου που θα πρέπει να εξετάσει νέα μέτρα για τη στήριξη των επιχειρηματιών που επλήγησαν οικονομικά από τον κορωνοϊό.
Ο γραμματέας της Λέγκα, τέλος, Ματέο Σαλβίνι, μέσω διαδικτύου ζήτησε την άμεση προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών.























































