ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Έλληνες Ολυμπιονίκες, Ιστιοπλοΐα, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σοφία Μπεκατώρου,


















































Νέα Πέραμος: Έξι μέρες κρατούσαν ζωντανό τον 27χρονο πριν τον σκοτώσουν
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ - Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας
Βενιζέλος για αναθεώρηση Συντάγματος: Η χώρα πρέπει πρώτα να καταστεί διακυβερνήσιμη
Με τη μέθοδο του «λογιστή» έδωσε στους απατεώνες-κλέφτες λίρες και κοσμήματα
ΕΦΚΑ: Έρχονται τα «ραβασάκια» με τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε νέες αποκαλύψεις προέβη κατά την κατάθεση της στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, κατονομάζοντας και άλλη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος αθλήτριας από τον χώρο της ιστιοπλοϊας.
Η Ολυμπιονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της τρίωρης κατάθεσής της στις εισαγγελικές Αρχές, πέραν της δικής της περίπτωσης, φέρεται να αναφέρθηκε και σε άλλη αθλήτρια, ή οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
Ειδικότερα, η κυρία Μπεκατώρου αφού έκανε αναφορά στα όσα η ίδια έχει καταγγείλει περί βιασμού της πριν από 23 χρόνια από αθλητικό παράγοντα, μίλησε και μια ακόμη περίπτωση συναθλήτριάς της επίσης από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας η οποία κατά τα λεγόμενά της κακοποιήθηκε σεξουαλικά.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη της αθλήτριας αυτής φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που τον αδίκημα δεν παραγραφεί.
Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια θα λάβει κλήση από τον εισαγγελέα ώστε να καταθέσει και εκείνη για όσα βίωσε.
Και όλα αυτά, ενώ ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι και αυτή η αθλήτρια εκτός από τη δίκη της περίπτωση δεν θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.
«Ελπίζω και άλλες γυναίκες, κι άλλοι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν», ανέφερε εξερχόμενη του εισαγγελικού γραφείου η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της για την σεξουαλική βία που καταγγέλει ότι υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας πριν από 23 χρόνια.
Η δικογραφία, που μόλις άνοιξε, είναι πιθανό να κινητοποιήσει και άλλες γυναίκες ή άνδρες αθλητές, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν υποστεί σεξουαλική βία στο πλαίσιο της επαγγελματικής δραστηριότητάς τους, να προσέλθουν στον εισαγγελέα και να καταγγείλουν πρόσφατες πράξεις σε βάρος τους.























































