ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν τα έξυπνα κινητά (smartphones), απειλώντας τους παραβάτες με στρατοδικεία
Τι είπε ο Γεραπετρίτης στον Φιντάν για τη νεο-οθωμανική «Γαλάζια Πατρίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε παράταση του lockdown «τουλάχιστον» ως τις 8 Μαρτίου οδεύει η Βρετανία, με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να διαψεύδει τις προσδοκίες για άνοιγμα των σχολείων από τον Φεβρουάριο.
Όπως είπε, η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία θα πάει «χέρι-χέρι» με την σταδιακή μείωση των περιορισμών, ανάλογα με την πορεία των εμβολιασμών και στην μείωση των κρουσμάτων.
Όπως είναι γνωστό, η Βρετανία έχει λάβει σκληρά μέτρα από τις 4 Ιανουαρίου, μετά από την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων τις ημέρες των γιορτών, αλλά και την εμφάνιση της «βρετανικής μετάλλαξης», που έκανε τον κορωνοϊό πολύ πιο μεταδοτικό.























































