ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πέτρος Φιλιππίδης τέθηκε από την ΕΡΤ εκτός της τηλεοπτικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
»Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μετά από επεισόδιο που είχε με συμπτώματα εγκεφαλικού.
«Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του ηθοποιού.
O ηθοποιός και σκηνοθέτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.























































