ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Κύπρος, Νίκος Δένδιας, Νίκος Χριστοδουλίδης, Σάμεχ Σούκρι, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Σάρεν Χάσκελ: «Η Συρία θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ»
Παρολίγον σύγκρουση αεροπλάνου και τουρκικού drone στο FIR Λευκωσίας
Νέα ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ έφτασε στη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα. Οι ΥΠΕΞ Κύπρου και Αιγύπτου συμμετείχαν νωρίτερα στο «Φόρουμ Φιλίας».
Ο εκπρόσωπος του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών, Δημήτρης Σαμουήλ, έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter:
«Σε εξέλιξη στην Αθήνα τριμερής συνάντηση Υπ.Εξ. Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη, Ελλάδας Νίκου Δένδια και Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι».
Σύμφωνα με τον Κύπριο Εκπρόσωπο, στη συνάντηση έγινε «ανασκόπηση υλοποίησης αποφάσεων» και «σχεδιασμός επόμενων βημάτων για περαιτέρω ενίσχυση συνεργασίας, ενόψει και επικείμενης λειτουργίας της Γραμματείας (σ.σ. της Τριμερούς) στη Λευκωσία».
Ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει ότι, «συζητήσαμε για τις τρέχουσες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και τις ευκαιρίες για περαιτέρω συνεργασία».


























































