ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Θολό το τοπίο για την υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση και απομόνωση στη Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρία μεγάλα ντέρμπι θα διεξαχθούν την Κυριακή σε Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί την Εύα Χαντάβα.
Η διεθνής βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού, που έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ, σχολιάζει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ομάδων στη «Λεωφόρο» (Κυριακή, 19.30) και εξηγεί γιατί αναμένει ένα παιχνίδι με πολλά γκολ.
Η Εύα Χαντάβα, που έχει φορέσει τη φανέλα επτά διαφορετικών ομάδων του εξωτερικού, μιλάει ακόμα για το κλασικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου Άρσεναλ-Τότεναμ (Κυριακή, 18.30) και τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Serie A Μίλαν-Νάπολι (Κυριακή, 21.45).
Δηλώνει φαν του Ζοζέ Μουρίνιο και αποκαλύπτει ότι ο προσωπικός της στόχος είναι να πάρει το Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.























































