ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έντονες φήμες ότι ο Οτσαλάν είναι νεκρός – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι του

Έντονες φήμες ότι ο Οτσαλάν είναι νεκρός – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες ώρες για τον φυλακισμένο ιστορικό ηγέτη των Κούρδων, Αμπντουλάχ Οτσαλάν και στα social media υπάρχει ανησυχία ότι ο ιδρυτής του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) έχει πεθάνει στην τουρκική φυλακή, όπου κρατείται εδώ και χρόνια.

Σήμερα Δευτέρα 15 Μαρτίου μάλιστα, το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι δεν έχει καταστεί εφικτό εδώ και μήνες να επικοινωνήσει μαζί του.

Τονίζεται ότι η τελευταία φορά που μίλησαν μαζί του ήταν τηλεφωνικά τον περασμένο Απρίλιο και ζητούν να ανοίξει ο δίαυλος επικοινωνίας μαζί του.

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έγιναν ή πρόκειται να γίνουν συγκεντρώσεις Κούρδων για τον Οτσαλάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr