ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Ιράν, Κίνα, Μπόρις Τζόνσον, Ουιγούροι, Σιντζιάνγκ, Τζο Μπάιντεν,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον συνομίλησαν την Παρασκευή τηλεφωνικά και εξέφρασαν την ανησυχία τους όσον αφορά την αντίδραση της Κίνας στην επιβολή κυρώσεων, ενώ τόνισαν ότι το Ιράν θα πρέπει να συμμορφωθεί και πάλι με τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από τη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμά του.
«Οι ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο να επιστρέψει το Ιράν στην τήρηση της πυρηνικής συμφωνίας», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Τζόνσον μετά την επικοινωνία αυτήν.
«Για το θέμα της Κίνας, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος συζήτησαν τη σημαντική δράση που ανέλαβαν η Βρετανία, οι ΗΠΑ και άλλοι διεθνείς εταίροι, αυτήν την εβδομάδα, με την επιβολή κυρώσεων σε όσους παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Σιντζιάνγκ και εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα αντίποινα της Κίνας», πρόσθεσε.























































