Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι δηλώσεις Δένδια είχαν στόχο το διεθνές ακροατήριο

Οι δηλώσεις Δένδια είχαν στόχο το διεθνές ακροατήριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Οι απαντήσεις Δένδια στον ομόλογό του δεν ήταν προς τέρψιν του ελληνικού κοινού, όπως παρουσιάστηκε σε μερίδα του αντιπολιτευόμενου Τύπου, αλλά στόχευσε σε διεθνές ακροατήριο και κυρίως προς ΕΕ – Βρυξέλλες και συμμάχους, καταρρίπτοντας εκ των προτέρων, τους ισχυρισμούς που τώρα προβάλλει η Τουρκία ότι δήθεν είχαν συμφωνηθεί “μέσα” δηλαδή τα περί “μυστικής διπλωματίας”», επισημαίνει μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος Μαρίτα Πάλλη σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Η εν Ελλάδι 5η φάλαγγα που υπογείως δρα είτε μέσω ΜΜΕ είτε διαφόρων “συμβούλων” & think tank κέντρων, πόνταρε -δυστυχώς- στην υπερανάδειξη -επί χρόνια- των Τουρκικών θέσεων στηριζόμενη στην φοβική στάση που εντέχνως καλλιεργείτο δια της πολιτικής κατευνασμού του θηρίου, καταστέλλοντας την Ελληνική δυναμική και έτσι υποβοηθώντας την Τουρκία να φαίνεται κιόλας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ ως “έξυπνος παίκτης -παράγων σταθερότητατας”, την ώρα που μια άλλη αντίρροπη πολυσυλλεκτική -υπεράνω των στενών κομματικών μηχανισμών- άνευ παρωπίδων πατριωτική συσπείρωση δυνάμεων, στην Ελλάδα, αναδείκνυε τις ελληνικές “επακουμβήσεις” όπως και τις παραβιάσεις από πλευράς της Τουρκίας, του εθνικού ζωτικού Ελλαδικού χώρου, προς τον διεθνή παράγοντα και την ΕΕ μη επιτρέποντας τους να εθελοτυφλούν και μη θέλοντας να μένουν “εν κρυπτώ” οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία της γείτονος προς χώρες μέλη της ΕΕ -ΝΑΤΟ και των επέκεινα συμμάχων.. τους..».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες

Η Turkish Petroleum εξασφάλισε δύο οικόπεδα στον πρώτο διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Λιβύης μετά από 17 χρόνια

Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί

Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...