ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ερώτηση με την οποία ζητά φόρο 30% – 40% στα ποσά που έχουν διαρρεύσει στο εξωτερικό, όπως και να νομοθετηθεί τεκμήριο (μαχητό) περί μη καταβολής των νομίμων φόρων για τα ποσά αυτά, κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.
«Επιβάλλεται εν όψει και του προεξοφλούμενου χρηματοδοτικού κενού 2015 – 2016 και της συνεχιζόμενης ασφυκτικής για την πραγματική οικονομία τακτικής των τραπεζών, παρά τα ποσά της ανακεφαλαίωσής τους και την πρόσφατη χορήγηση 5 δισ. € με μόλις 0,25% επιτόκιο από την Ε.Κ.Τ., να ληφθούν τολμηρά και αποτελεσματικά μέτρα», υπογραμμίζει ο Απ. Κακλαμάνης.
Στο πλαίσιο αυτό προτείνει α) να νομοθετηθεί το τεκμήριο (μαχητό) ότι όλα τα ποσά που, με οποιοδήποτε τρόπο, διέρρευσαν σε χώρες εντός ή εκτός της Ε.Ε., ορισμένου ποσού και άνω από την 1-1-2009 μέχρι 17-6-2012, δεν έχουν φορολογηθεί νομίμως στην Ελλάδα και β) στα ποσά αυτά επιβάλλεται φόρος 30% -40%, ανά ύψος ποσού.
























































