ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Γιόσι Αμράνι, Διπλωματικό Σώμα, Ισραήλ, Ισραηλινή Πρεσβεία, Κωνσταντίνος Φλώρος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,
















































Τουρκικός Τύπος: Τούρκοι έρχονται με λεωφορεία στην Ελλάδα για σούπερ μάρκετ
Οι μηχανές Τεχνητής Νοημοσύνης έχουν το δικό τους social media και θρησκεία: Κρουσταφαριανισμός - Η φιλοσοφική προσέγγιση ΣΟΚάρει
Τέλος τα εικονικά τιμολόγια - Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ
Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Αττάλεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ, καθώς και η σταθερή προσήλωση και των δύο χωρών στην ενίσχυσή της, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Τρίτη ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα, Γιόσι Αμράνι.
Όπως ανακοινώθηκε, ο πρέσβης του Ισραήλ συνοδευόταν από τον ακόλουθο Άμυνας του Ισραήλ, συνταγματάρχης IDF Γιόσεφ Πίντο.
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο πρέσβης του Ισραήλ, μεταξύ άλλων, συζήτησαν και τις τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και τις επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και στην σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.























































