ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, όπου έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο Dubrovnik Forum με θέμα «(Post)-Pandemic Geopolitics – Together in a World Apart».
Ειδικότερα, ο υπουργός θα συμμετέχει ως ομιλητής στο panel της δεύτερης συνεδρίασης, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 13.30 ώρα Ελλάδος (12.30 τοπική ώρα), με αντικείμενο τα Δυτικά Βαλκάνια και θέμα «The international community and the Western Balkans: How to end the quarantine».
Στο περιθώριο του Forum, ο υπουργός προβλέπεται να έχει σειρά διμερών συναντήσεων διαδοχικά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Josip Brkić, με τον Ειδικό Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για τον Διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας Miroslav Lajčák, με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Bujar Osmani, με τον υπουργό Εξωτερικών του Μαυροβουνίου Đorđe Radulović, με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο Nasser Kamel, καθώς και τον υπουργό Εξωτερικών της Κροατίας, Gordan Grlić Radman.
























































