ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν, Άντονι Φάουτσι, δήλωσε σήμερα πως δεν αναμένει οι ΗΠΑ να επιστρέψουν σε λοκντάουν, παρά τους αυξανόμενους κινδύνους μόλυνσης από την Covid-19, που θέτει η παραλλαγή Δέλτα.
«Δεν νομίζω ότι θα δούμε λοκντάουν», είπε ο Φάουτσι, σε δηλώσεις του στην εκπομπή This Week του τηλεοπτικού δικτύου ABC.
«Νομίζω ότι έχουμε επαρκές ποσοστό ανθρώπων στη χώρα, όχι επαρκές για να συντρίψουμε την έξαρση, όμως πιστεύω αρκετό, που δεν θα μας επιτρέψει να βρεθούμε στην κατάσταση, στην οποία ήμασταν τον περασμένο χειμώνα».
Αν και ο Φάουτσι δεν πιστεύει πως οι ΗΠΑ θα χρειαστεί να ξανακλείσουν, όπως πέρυσι, προειδοποίησε από το ABC ότι «η κατάσταση θα επιδεινωθεί», καθώς η παραλλαγή Δέλτα συνεχίζει να διασπείρεται.
«Έχουμε 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε αυτήν τη χώρα που πληρούν τις προϋποθέσεις για εμβολιασμό, αλλά που δεν εμβολιάζονται», τόνισε.
Ο μέσος όρος των νέων κρουσμάτων που καταγράφονται καθημερινά έχει σχεδόν διπλασιαστεί τις τελευταίες 10 ημέρες και ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται αυξάνεται σε πολλές πολιτείες, σύμφωνα με μια ανάλυση του Ρόιτερς.























































