ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σαμέχ Σούκρι είχε ο Νίκος Δένδιας, στη διάρκεια της οποίας ο Σούκρι «εξέφρασε την αλληλεγγύη της χώρας του προς την Ελλάδα μετά τις καταστροφικές φωτιές και την πεποίθηση ότι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για τον έλεγχο της κατάστασης θα στεφθούν από επιτυχία».
«Σε τηλ/κή επικοινωνία με ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, ο ΥΠΕΞ Αιγύπτου εξέφρασε την αλληλεγγύη της χώρας του προς την Ελλάδα μετά τις καταστροφικές φωτιές και την πεποίθηση τι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για τον έλεγχο της κατάστασης θα στεφθούν από επιτυχία», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο Twitter.

























































