ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σάμεχ Σούκρι εξέφρασε στον Νίκο Δένδια την αλληλεγγύη της Αιγύπτου στην Ελλάδα

Ο Σάμεχ Σούκρι εξέφρασε στον Νίκο Δένδια την αλληλεγγύη της Αιγύπτου στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σαμέχ Σούκρι είχε ο Νίκος Δένδιας, στη διάρκεια της οποίας ο Σούκρι «εξέφρασε την αλληλεγγύη της χώρας του προς την Ελλάδα μετά τις καταστροφικές φωτιές και την πεποίθηση ότι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για τον έλεγχο της κατάστασης θα στεφθούν από επιτυχία».

«Σε τηλ/κή επικοινωνία με ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, ο ΥΠΕΞ Αιγύπτου εξέφρασε την αλληλεγγύη της χώρας του προς την Ελλάδα μετά τις καταστροφικές φωτιές και την πεποίθηση τι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για τον έλεγχο της κατάστασης θα στεφθούν από επιτυχία», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Όλα μας τα νησιά έχουν δικαιώματα – Οι αναθεωρητικές βλέψεις παραβιάζουν τους κανόνες της διεθνούς έννομης τάξης

Ο Νίκος Δένδιας για την επέτειο απελευθέρωσης της Θράκης 14 Μαΐου 1920: «Τιμάμε όσους αγωνίστηκαν για την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό»

Δημοσκόπηση Alco: Η κυβέρνηση φταίει για την ακρίβεια – Ο Ν. Δένδιας δημοφιλέστερος υπουργός

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε στον Ουκρανό Υπ. Άμυνας το ζήτημα της ανέλκυσης ουκρανικού θαλάσσιου drone στην Ελλάδα

Νίκος Δένδιας: Το drone στη Λευκάδα «έχουμε πλέον βεβαιότητα ότι είναι ουκρανικό» – «…εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...