ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας
Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθη άνδρας για εμπορία ανθρώπων, παράνομη κατακράτηση και απόπειρα βιασμού γυναίκας στην Πάτρα. Ο άνδρας κατακρατούσε για πέντε μήνες μια γυναίκα στην οικία του, με τη χρήση βίας και απειλών κατά της ζωής της.
Παράλληλα αποπειράθηκε να την βιάσει και την εκβίαζε με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση της.
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με τη συνδρομή του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, συντρόφου του, ο συλληφθείς την κατακρατούσε παράνομα, σε οικία του στην Πάτρα, όπου από τον Μάρτιο του 2021, την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα στο σώμα της, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.
Το ίδιο χρονικό διάστημα, ο συλληφθείς με χρήση βίας και απειλών για την ζωή της παθούσας, την εκβίαζε, με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση της.
Επιπλέον, πριν από μια εβδομάδα ο συλληφθείς αποπειράθηκε να την βιάσει, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.






















































