ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νεκρός μετά από σφυριές και μαχαιριές βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ένας 47χρονος άνδρας, σε παρκάκι στον περιφερειακό δρόμου του Βόλου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα, στο ύψος της οδού Ιωλκού.
Εκεί για λόγους που διερευνώνται έγινε συμπλοκή και το θύμα δέχθηκε χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι καθώς και μαχαιριές.
Στη συνέχεια οι δράστες έβγαλαν από το σπίτι το πτώμα και το μετέφεραν στο παρκάκι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και άρχισαν αμέσως να καθαρίζουν το χώρο από τα αίματα.
Στο σημείο κλήθηκε από τους ίδιους το ΕΚΑΒ.
Στην Αστυνομία κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιός της και η κόρη της, ενώ διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος ένας ακόμη δράστης που αναζητείται.
Η αστυνομία και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και για διακίνηση ναρκωτικών.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστής από τη Θεσσαλονίκη.
Για το λόγο αυτό η σορός εξακολουθεί να βρίσκεται στο παρκάκι από τις 5.30 το απόγευμα.























































