Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Ένας 40χρονος o ύποπτος συνεργός της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Ένας 40χρονος o ύποπτος συνεργός της 34χρονης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο πρόσωπο ενός 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρισκόταν σε επικοινωνία με τη δράστρια, πριν και μετά την απόπειρα δολοφονίας με βιτριόλι της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στρέφονται οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή Live News οι αστυνομικοί που εξέτασαν την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι και έφτασαν μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 34χρονης δράστριας, στρέφουν τις έρευνες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά και σε ένα εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο.

Ειδικότερα, από την εξέταση του κινητού της δράστριας είχε αποκαλυφθεί η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο πριν και μετά την επίθεση, και οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να είχε γίνει η αναζήτηση του καυστικού υγρού μέσω εκείνου.

Μάλιστα, όταν του ζήτησαν να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος υποστήριξε ότι το είχε πουλήσει σε έναν άγνωστο.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από τον αριθμό ΙΜΕΙ του κινητού ότι αυτό είχε καταστραφεί.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τη σχέση του συγκεκριμένου ατόμου με την υπόθεση, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν περισσότερα στοιχεία που να τον συνδέουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Χωρίς ταξί επ’ αόριστον η Ελλάδα από την Τρίτη 17/3

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr