ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους λόγους για τους οποίους απορρίπτει πλήρως οποιαδήποτε συζήτηση για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, εξήγησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.
«Προσωπικά εγώ είμαι εδώ για να βάλω στην ατζέντα θέματα που αφορούν τον πολίτη», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ζητήματα δημοκρατίας, συμμετοχής, προστασίας και ενίσχυσης των θεσμών, περιβάλλοντος αλλά και ανισοτήτων.
Ειδικά για τις συνεργασίες ανέφερε ότι «εμάς δεν μας αφορά να γίνουμε πατερίτσα κανενός» πως η συζήτηση αυτή έχει τελειώσει από το συνέδριο του 2019 όπου ψηφίστηκε η αυτόνομη πορεία της παράταξης.
Η θέση του κ. Χρηστίδη είναι πως μόνο ο πρωταγωνιστικός ρόλος του κινήματος θα μπορούσε να αλλάξει τις συνθήκες.
«Πρέπει να ανακτήσουμε το «Καπα», είμαστε «ΠΑΣΟ», πρέπει να γίνουμε Κίνημα ξανά», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης.
























































