Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λοβέρδος: Πατριωτικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ – Δεν θέλουμε νεολαία-καρικατούρα

Λοβέρδος: Πατριωτικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ – Δεν θέλουμε νεολαία-καρικατούρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Είμαστε στην Αχαΐα. Στο πράσινο κάστρο, όπως το αποκαλούν, γιατί επί δεκαετίες ο νόμος ήταν πράσινος.

»Σήμερα είμαι εδώ με ανθρώπους που είδαν την Ελλάδα να αλλάζει χάρη στην παράταξη μας.

»Είμαι με θεματοφύλακες του ΠΑΣΟΚ. Γιατί αυτό είμαστε οι Αχαιοί για το κόμμα και αυτό είναι πολύ τιμητικό για μένα που αισθάνομαι κομμάτι αυτής της πορείας».

Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος στους συμπατριώτες του στην πολιτική ομιλία του στην Πάτρα.

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε ακόμη στον πατριωτικό χαρακτήρα του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «αυτό το κόμμα ήταν, είναι και θα είναι πατριωτικό.

»Στα χνάρια αυτά θα βαδίσουμε. Πατρίδα και οικονομία, οικονομία και κοινωνία, κοινωνία και σοσιαλδημοκρατία. Αυτή είναι η ζεύξη».

Ειδική αναφορά στην ομιλία του από την Πάτρα έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος στη νεολαία αλλά και στην έξαρση της κακοποίησης των γυναικών ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας.

Χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε ότι «θέλουμε τη νεολαία ενεργή και αρωγό των ανθρώπων της ηλικίας της.

»Δεν θέλουμε νεολαία-καρικατούρα. Και επίσης καταλαβαίνουμε την έξαρση της βίας. Θα τα κοιτάμε όλα αυτά ως θεατές;

»Θα κάνουμε δηλώσεις απλώς ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει γυναικοκτονία;

»Ή θα πονέσουμε μαζί με την κοινωνία και θα γίνουμε κομμάτι της ή θα κοιτάμε ως κόμμα του 5% ή 6%. Θα κάνουμε το πρώτο.

»Μαζί θα φτιάξουμε την Ελλάδα των πολλών, την Ελλάδα μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Κ. Τσουκαλάς για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...