ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με το δημαρχείο του Λονδίνου στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου ζουν πλέον 300.000 Έλληνες.
Για δεκαετίες η Μελβούρνη είχε τον τίτλο της τρίτης ελληνόφωνης πόλης στον κόσμο.Τώρα το Λονδίνο απειλεί να πάρει τα σκήπτρα αυτά.
Σύμφωνα με την απογραφή του 2016 στην Μελβούρνη ζουν 173.598 Έλληνες.
Αντικειμενικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο αριθμός είναι μεγαλύτερος.
Κάποιοι κάνουν λόγο για 250.000 και ορισμένοι μέχρι 400.000. Το νούμερο αυτό είναι σίγουρα υπερβολικό.
Την ίδια στιγμή παρά το Brexit η προτίμηση που επιδεικνύουν οι Έλληνες για το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει αλλάξει. Συνεχίζει ακάθεκτη με ή χωρίς Brexit.
Ενδεικτικό είναι ότι 135.000 Έλληνες έσπευσαν να ζητήσουν καθεστώς προσωρινής διαμονής (pre-settled status) στην Βρετανική πρωτεύουσα. Ο αριθμός εντυπωσιάζει.
Μπορεί να υπάρχουν καταγεγραμμένοι Έλληνες σε 140 χώρες εκτός Ελλάδος, αλλά η Βρετανία παραμένει στις πρώτες θέσεις ως προς τη μεγάλη συγκέντρωσή τους.
Σύμφωνα με το δημαρχείο του Λονδίνου, εντοπίζονται 300.000 Έλληνες μονάχα στην περιφέρειά του.























































