ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης με δήλωσή του τάσσεται υπέρ της ανανέωσης στον απόηχο των ανερμάτιστων καταγγελιών του Γ. Παπανδρέου για νοθεία που μετά τις πήρε πίσω.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής χωρίς να τον κατονομάζει, στηρίζει ανοικτά τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Η 5η Δεκέμβρη 2021 μπορεί να καταγραφεί ως ένας ιστορικός σταθμός στην πορεία της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης.
Βασική προϋπόθεση για αυτό αποτελεί η ανασυγκρότηση και η αποκατάσταση της ενότητάς της στα πλαίσια ενός σύγχρονου κοινοβουλευτικού κόμματος με ξεκάθαρη ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα, με δημοκρατική λειτουργία, χωρίς αρχηγισμούς και τα καπετανάτα του παρελθόντος.
Το έργο αυτό μόνο μία νέα γενιά στελεχών, με τη συμπαράσταση όλων μας, μπορεί να φέρει αποτελεσματικά εις πέρας. Αυτό επιβάλλουν οι φυσικοί νόμοι της ανανέωσης, προτείνει η πλειοψηφία των 270.000 δημοκρατικών πολιτών της 5ης Δεκέμβρη και ελπίζω να το επιβεβαιώσουμε προσερχόμενοι, όπως οφείλουμε και πάλι, όλοι στις κάλπες μεθαύριο Κυριακή 12 Δεκέμβρη 2021.
























































