ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Μακελειό στον Καναδά: Τρανς γυναίκα ο δράστης της επίθεσης – Η μητέρα και ο αδερφός της ανάμεσα στα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απάντηση στα δημοσιεύματα αναφορικά με τη σύγκρουση του Ευάγγελου Βενιζέλου με άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος δίνει με ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη, υποστηρίζοντας πως η εικόνα που παρουσιάζεται αδικεί την αλήθεια, την παράταξη και τη χώρα.
«Χάρις στην προσπάθεια κυρίως του ΠΑΣΟΚ και χάρις στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του Προέδρου του για τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση, υπάρχει αυτή τη στιγμή ρυθμός, χρονοδιάγραμμα, σχέδιο, προοπτική. Η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή θα δείξει πολλά», σημειώνεται στην ανακοίνωση, που συνεχίζει: Δυστυχώς υπάρχουν μονίμως κάποιοι που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία της προσπάθειας αυτής. Που δείχνουν να ενοχλούνται κάθε φορά που τα πράγματα σταθεροποιούνται. Που θέλουν να δημιουργούν κάθε λίγο ένα κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «μεριμνά ταυτόχρονα για την παράταξη, την κυβέρνηση, τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, την οριστικοποίηση της συμφωνίας εξόδου από το μνημόνιο. Έθεσε το πλαίσιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα το παρουσιάσει αναλυτικά στην αυριανή ομιλία του στη Βουλή. Δεν αντιδικεί με κανέναν, αλλά δεν θα αφήσει και κανέναν να υπονομεύει την κοινή προσπάθεια όλης της Κ.Ο., όλης της παράταξης».
























































