ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Νοσοκομεία,


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη ενός 47χρονου που απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) η Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ένας άνδρας που κρατούσε μαχαίρι, κλείστηκε ξαφνικά σε δωμάτιο του νοσοκομείου, φώναζε και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.
Γιατρός ειδοποίησε την Άμεση Δράση και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 47χρονο, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στο «Νοσοκομείο Γεννηματάς», όταν ο 47χρονος άνδρας εισέβαλε με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης στο κτήριο 3 του νοσοκομείου στην Αθήνα και απειλούσε να αυτοκτονήσει.























































