Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γεωργιάδης απειλεί με αγωγές όσους συνεχίζουν να τον εμπλέκουν με τη Novartis

Ο Γεωργιάδης απειλεί με αγωγές όσους συνεχίζουν να τον εμπλέκουν με τη Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Mε αγωγές απειλεί ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης όσους συνεχίζουν να τον εμπλέκουν με το σκάνδαλο Novartis.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την αρχειοθέτηση της σε βάρος του δικογραφία, που αφορά τη Νοvartis, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

«Από την ημέρα που έγινε γνωστή η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ της δικογραφίας σε βάρος μου, που σχηματίσθηκε από ελεγχόμενους ποινικά εισαγγελείς, τον Ρασπούτιν και άλλα πρόσωπα και αφορούσε συκοφαντίες για τη Novartis, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει το πραγματικό ειδεχθές πρόσωπο του!

»Βιώνω μία πρωτοφανή για κράτος του Δυτικού κόσμου θεσμικά ανώμαλη κατάσταση, όπου ένα κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται ανερυθρίαστα, χολερικά, τοξικά με όλους τους μηχανισμούς του στους Εισαγγελείς, που αποφάσισαν την ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ.

»Ο απαράγραπτος και απαραβίαστος κανόνας, που ισχύει στα μη φασιστικά καθεστώτα περί σεβασμού των Δικαστικών Αποφάσεων, στην περίπτωση μου καταπατάται αδιάκοπτα και αδίστακτα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

»Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επενδύσει πολιτικά στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μου και τώρα έχει χάσει τον ύπνο του.

»Ευτυχώς, στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη παραμένει ανεξάρτητη και δεν υπακούει στις «εντολές» ούτε του κ. Πολάκη, ούτε του κ. Βαξεβάνη, ούτε του κ. Τσίπρα.

»Στον έλεγχο που διενεργήθηκε σε μένα, οι Αρχές δεν βρήκαν καθόλου ενδείξεις για να μου ασκηθεί ποινική δίωξη όπως ορίζει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, ο οποίος διαφέρει από τον Κώδικα του Τσίπρα και του Πολάκη, τους σιαμαίους αδελφούς.

»Η αποκρουστική παραπλάνηση της κοινής γνώμης με τις δήθεν αδιευκρίνιστες καταθέσεις βρίσκουν πλήρη απάντηση στο ίδιο το εισαγγελικό πόρισμα, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας, όπου δεν βρέθηκε τίποτε μεμπτό, αλλά και με την αναφορά στους δηλωμένους και φορολογημένους τζίρους των εταιριών μου, που υπερκαλύπτουν πολλαπλάσια αυτά τα ποσά.

»Η δυσώδης λάσπη για το αν οι καταθέσεις μου καλύπτονται από τις δηλώσεις του Πόθεν Έσχες μου, βρίσκει απάντηση στον Έλεγχο του Πόθεν Έσχες μου από τη μόνη κατά το Σύνταγμα αρμόδια Αρχή, δηλαδή την επιτροπή της Βουλής και μάλιστα επί Σύριζα και με Πρόεδρο της Επιτροπής, την κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου.

»Αντί να ζητήσουν συγγνώμη για τη σκευωρία που φέρονται βάσει των κατηγοριών να έστησαν για να αλλοιώσουν το Δημοκρατικό Πολίτευμα, με συνεργούς πολιτικούς, εισαγγελικούς λειτουργούς και δημοσιογράφους, για να κερδίσουν τις εκλογές, εμφανίζονται ως δήθεν τιμητές της Δικαιοσύνης.

»Ας το κατανοήσει επιτέλους καλά ο κ. Τσίπρας, η Ελλάδα παρά τις άοκνες προσπάθειες του να μας κάνει Βενεζουέλα, θα παραμείνει ένα Κράτος του Δυτικού Κόσμου με Ανεξαρτησία μεταξύ των Εξουσιών και Σεβασμό στις Δικαστικές αποφάσεις!

»Προς προστασία της Τιμής και της Υπόληψης μου δεν έχω καμία άλλη νόμιμη άμυνα, παρά να ξεκινήσω μία σειρά αγωγών κατά όλων όσων συνεχίζουν να παράγουν λάσπη, γιατί αυτό μόνο σπούδασαν στη ζωή τους και έτσι έχουν μάθει να πορεύονται».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αγρότες: Με εντολή Μαξίμου κλείνουν οι δρόμοι – Στην «άκρη» τα τρακτέρ για διέλευση των ταξιδιωτών

Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%

Κυριακή Μάλαμα: Αποχωρεί από το κόμμα του Κασσελάκη καταλογίζοντας του δεξιόστροφη πολιτική

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...