ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η 28η αγωνιστική της Euroleague διεξάγεται αυτή την εβδομάδα με δυνατές αναμετρήσεις για τις ελληνικές ομάδες και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Κώστα Τσαρτσαρή.
Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και νυν Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναλύει την αναμέτρηση του «εξάστερου» με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή 4/03, 21.00).
Τονίζει ότι o Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, από εδώ και στο εξής, έχει ως στόχο το Ελληνικό Πρωτάθλημα και στην Euroleague αγωνίζεται για το πρεστίζ της ομάδας.
Επισημαίνει ακόμα ότι η ομάδα θα πρέπει να κάνει ένα rebuilding και να ξεκινήσει να φτιάχνει έναν ελληνικό κορμό με νέα παιδιά.

Αναλύει επίσης και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο (Παρασκευή 4/02, 21.45) και τονίζει πως αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το mentality για να φτάσουν στο Final Four.























































