ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Τζο Μπάιντεν,

















































Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
Ιράν προς Χεζμπολάχ: Προετοιμαστείτε τώρα για πόλεμο
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
Ρωσία: Η απόφαση για το πολιτικό άσυλο στον Άσαντ είναι οριστική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, μίλησε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατά την ομιλία του στο Καπιτώλιο, για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, τη γιορτή των Ιρλανδών, αναφερόμενος στον πόλεμο της Ουκρανίας.
Ο Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε το Ρώσο πρόεδρο ως «δικτάτορα, δολοφόνο και κακοποιό».
«Ο Πούτιν πληρώνει βαρύ τίμημα για την επιθετικότητά του», τόνισε στη συνέχεια ο Αμερικανός πρόεδρος, σχολιάζοντας τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μόλις μερικές ώρες που ο Τζο Μπάιντεν επιλέγει τον ακραίο λόγο για να επιτεθεί στον Ρώσο πρόεδρο, με πολλούς αναλυτές να σχολιάζουν ότι «γκρεμίζει» όποιες γέφυρες επικοινωνίας και συνεννόησης μπορούν να δημιουργηθούν, ώστε να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Σημειώνεται, ότι μόλις χθες ο Αμερικανός πρόεδρος, χρησιμοποίησε τον όρο «εγκληματίας πολέμου» για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με την δήλωση αυτή να προκαλεί και την σφοδρή αντίδραση του Κρεμλίνου.






















































