ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
Ιράν προς Χεζμπολάχ: Προετοιμαστείτε τώρα για πόλεμο
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
Ρωσία: Η απόφαση για το πολιτικό άσυλο στον Άσαντ είναι οριστική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Κρεμλίνο δήλωσε ότι ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρόμαν Αμπράμοβιτς διαδραμάτισε κάποιο ρόλο στις αρχικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, αλλά η διαδικασία βρίσκεται πλέον στα χέρια των διαπραγματευτικών ομάδων των δύο πλευρών.
«Έλαβε μέρος στο αρχικό στάδιο», είπε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Τώρα οι διαπραγματεύσεις γίνονται μεταξύ των δύο ομάδων, των Ρώσων και των Ουκρανών».
Ο Αμπράμοβιτς είναι ανάμεσα στους Ρώσους δισεκατομμυριούχους που η Δύση έχει βάλει στο στόχαστρο καθώς προσπαθούν να απομονώσουν τον Πούτιν και τους συμμάχους του.
Χθεσινό δημοσίευμα της Wall Street Journal μάλιστα υποστήριζε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε ζητήσει από τις ΗΠΑ να αποφύγουν να επιβάλλουν κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς καθώς θα μπορούσε να αποδειχθεί σημαντικός μεσάζοντας στις ειρηνευτικές συνομιλίες.






















































