ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βερολίνο, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Παρίσι, Πυρηνικά Όπλα, Ρωσία,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης έκανε δημοφιλής εκπομπή της ρωσικής, κατά την διάρκεια της οποία προβλήθηκε γράφημα σύμφωνα με το οποίο ένας πυραυλος που θα εκτοξευθεί από το Καλίνινγκραντ, στη Βαλτική Θάλασσα, θα έχει φτάσει σε 106 δευτερόλεπτα στο Βερολίνο, σε 200 δευτερόλεπτα στο Παρίσι και σε 202 δευτερόλεπτα στο Λονδίνο!
Η κίνηση αυτή από την ρωσική τηλεόραση έρχεται μετά από σειρά δημοσιευμάτων που επιμένουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την παρέλαση της ημέρας της νίκης της χώρας στις 9 Μαΐου για να κηρύξει «ολοκληρωτικό πόλεμο» στον γείτονά της.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι δηλώσεις από επίσημα ρωσικά χείλη για το ενδεχόμενο χτυπημάτων σε βάσεις χωρών που στηρίζουν με οπλισμό την Ουκρανία.
Ωστόσο ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τόνισε ότι η Ρωσία δεν θεωρεί ότι βρίσκεται σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ, προσθέτοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα αύξανε τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου και αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί.
Ο Λαβρόφ τόνισε ότι η Ρωσία δεν απειλεί κανέναν με πυρηνικό πόλεμο αλλά αυτοί που μιλούν για κάτι τέτοιο «είναι οι δυτικές χώρες».























































