ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πληθαίνουν οι καταγγελίες εργαζομένων για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στα νησιά, με τη Μύκονο να βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς μετά την κοπέλα που αποκάλυψε ότι επί μήνες κοιμόταν στον αυτοκίνητο, στο φως της δημοσιότητας έρχεται άλλη μία καταγγελία.
Μιλώντας στο OPEN, μία εργαζόμενη περιέγραψε την εμπειρία της, κάνοντας λόγο για δωμάτια με «μούχλα και κατσαρίδες».
«Ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω ζήσει ποτέ μου.
»Τα δωμάτια ήταν πάρα πολύ μικρά, με 2-3 άτομα να μένουν μέσα, με πολλή υγρασία, με πολλή μούχλα και κατσαρίδες να πετάνε.
»Έκανα μπάνιο και καθάριζα τη μούχλα με βετέξ από πάνω μου.
»Μπορεί το δωμάτιο να μην είχε air condition σε συνθήκες αφόρητης ζέστης.
»Αναγκάστηκα να αγοράσω αφυγραντήρα στη μέση της σεζόν.
»Άλλο θέμα είναι η διατροφή. Σου υπόσχονται δύο ή τρία γεύματα την ημέρα και μόλις αντικρίζεις την πραγματικότητα αναγκάζεσαι να τρως απ’ έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παρά την ανάγκη για δουλειά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αρκετοί εποχικοί εργαζόμενοι απορρίπτουν θέσεις, καταγγέλλοντας «εργασιακό μεσαίωνα», με τις επιχειρήσεις να προβληματίζονται, καθώς δεν βρίσκουν προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες τους.























































