Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι λένε για τη νοσοκόμα που σκότωσε 38 ασθενείς

Τι λένε για τη νοσοκόμα που σκότωσε 38 ασθενείς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ιταλία, Νοσοκόμα,

38 θανάτους επανεξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Ιταλίας, καθώς και το ενδεχόμενο να είναι ένοχη η 42χρονη νοσοκόμα. Οι έρευνες ξεκίνησαν ύστερα από τον περίεργο θάνατο μιας 78χρονης, η οποία εισήλθε στο νοσοκομείο για εξέταση ρουτίνας.

Η νεκροψία έδειξε ότι η 78χρονη είχε στο αίμα της υψηλά ποσοστά κάλλιου. Αυτό κίνησε τις υποψίες στο νοσοκομείο και αμέσως ξεκίνησε έρευνα, η οποία αποκάλυψε 37 ακόμη ύποπτους θανάτους.

Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι η νοσοκόμα Ντανιέλα Ποτζάλι (Daniela Poggiali) έκανε ενέσεις με κάλλιο σε ασθενείς, ώστε να προκαλέσει καρδιακή προσβολή. Υποψιάζονται, επίσης, ότι η Ποτζάλι σκότωσε ακόμη 2 ασθενείς την ίδια μέρα με την 78χρονη.

Συνάδελφοί της 42χρονης νοσοκόμας την περιγράφουν ως σκληρό και περίεργο άνθρωπο.

“Μου ζήτησε να τη φωτογραφήσω με έναν ασθενή που μόλις είχε πεθάνει”, κατέθεσε στην αστυνομία συνάδελφος της Ντανιέλα Ποτζάλι, με την επίμαχη φωτογραφία να εντοπίζεται από τους αστυνομικούς στο κινητό τηλέφωνο της κατηγορούμενης.

“Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μετά από τόσα χρόνια σε αυτή την εργασία, ελάχιστες φωτογραφίες από όσες έχω δει ήταν τόσο σοκαριστικές”, δήλωσε ιταλική εφημερίδα ο δικαστικός λειτουργός που ανέλαβε την υπόθεση.

Συνάδελφοι της Ποτζάλι είπαν, επίσης, ότι έδινε καθαρτικά σε ασθενείς της, όταν πλησίαζε το τέλος της βάρδιας της, ώστε να δυσχεράνει το έργο των νοσοκόμων της επόμενης βάρδιας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σάλος από τις δηλώσεις του υφυπ. Υγείας Δ. Βαρτζόπουλου – Μίλησε για «βιολογική βάση» στις γυναικοκτονίες – Τι απαντά (βίντεο)

Μαρούσι: Ο 23χρονος τράβηξε όπλο αλλά μπλόκαρε – Τότε μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Δολοφονήθηκαν δύο Ουκρανοί στρατιώτες στη Γερμανία

Άγριο φονικό στο Μαρούσι: Νεκρός 23χρονος έξω από νυχτερινό μαγαζί – Υπάρχουν και τραυματίες

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr