ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε τη Δευτέρα, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ότι η χώρα του θα ξεκινήσει «σύντομα» νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά μήκος των νότιων συνόρων της, με στόχο να δημιουργήσει ζώνες ασφαλείας σε βάθος 30 χιλιομέτρων για να αντιμετωπίσει τις «τρομοκρατικές απειλές» από αυτές τις περιοχές.
«Ο κύριος στόχος αυτών των επιχειρήσεων θα είναι οι περιοχές που είναι τα κέντρα των επιθέσεων στη χώρα μας και τις ζώνες ασφαλείας», είπε ο Ερντογάν, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.
Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, οι επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν μόλις οι στρατιωτικές δυνάμεις και οι υπηρεσίες πληροφοριών και ασφάλειας ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.























































