ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Ελληνική Πρεσβεία Νέο Δελχί, Νέο Δελχί, Νίκος Δένδιας, Τουρισμός, Τουρίστες, Υπουργείο Εξωτερικών, Υπουργείο Τουρισμού,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
ΗΠΑ: Επανεκκίνηση της Επιχείρησης «Project Freedom» εντός της εβδομάδας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ινδοί επιλέγουν φέτος το καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα, ιδίως μετά την εντυπωσιακή αναβάθμιση των ελληνο-ινδικών σχέσεων από τον Νίκο Δένδια.
Το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του το Σάββατο αναφέρει ότι, είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός Ινδών που επέλεξαν να κάνουν διακοπές στη χώρα μας, που η Πρεσβεία μας στο Νέο Δελχί ενισχύθηκε με προσωπικό για να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο θεωρήσεων εισόδου.
«Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και σε συνεννόηση με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, η Ελληνική Πρεσβεία στο Νέο Δελχί, καθώς και το Προξενικό της Γραφείο, ενισχύθηκαν άμεσα με προσωπικό, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κατακόρυφη αύξηση αιτήσεων για θεωρήσεις εισόδου από Ινδούς πολίτες και αλλοδαπούς που διαβιούν μόνιμα στην Ινδία, οι οποίοι επιθυμούν να μεταβούν στην χώρα μας για τουρισμό τους καλοκαιρινούς μήνες».
























































