ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Εισαγγελία διαβιβάστηκε από την Ασφάλεια η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, στην οποία περιλαμβάνεται και το πόρισμα των ιατροδικαστών που φέρεται να δείχνει ότι τα δύο αδελφάκια από την Πάτρα δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια αλλά είχαν έναν ασφυκτικό θάνατο.
Ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις των μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, είναι ήδη στο «μικροσκόπιο» των δύο εισαγγελέων Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου, οι οποίοι έχουν αναλάβει την εποπτεία της έρευνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εκτιμάται ότι οι δύο εισαγγελείς, πιθανότατα, θα δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων , για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.
Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η προφυλακισμένη μητέρα των παιδιών, η οποία είναι ήδη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, θα βρεθεί, και πάλι στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης, με την κλήση της, με την κλήση της ως ύποπτη τέλεσης νέας αξιόποινης πράξης που θα αφορά το θάνατο των άλλων δύο παιδιών της.























































