ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γιάννης Κυφωνίδης κάνει «σερβίς» στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time η οποία είναι αφιερωμένη στο εφετινό Wimbledon.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και εξαιρετικός γνώστης του τένις σχολιάζει το πιο παλιό τουρνουά στην ιστορία του αθλήματος.
Μιλά για τους Ραφαέλ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ τους οποίους χαρακτηρίζει υπεραθλητές και υποστηρίζει ότι είναι οι τρεις καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών.
Αναφέρεται επίσης στη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά, τους δύο Έλληνες αθλητές που βρίσκονται, όπως αναφέρει, στην πρώτη πεντάδα του κόσμου και σχολιάζει τις επιδόσεις τους στα παγκόσμια κορτ.

Τέλος, αναλύει το σημερινό αγώνα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με τη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία για τον τρίτο γύρο του Wimbledon και αποκαλύπτει πόσο κοντά είναι στο να κατακτήσει τον πρώτο της Γκραν Σλαμ τίτλο.
Δείτε το βίντεο:























































